Contact

Contact

Jeannette Hensen

Bleekveld 4
9711 XS Groningen

T 050-3125094

http://www.asspect.nl
info@asspect.nl

http://www.pitgroningen.nl
info@pitgroningen.nl

Advertenties

3 Reacties op “Contact

 1. Mijn kleinzoon heeft PDDnos en ik ben op zoek naar informatie, vragen en antwoorden. Ik ben me nog aan het oriënteren op dit blog, maar ik vraag me af of er iemand is die weleens opgenomen is met ASS en of dit succes heeft gehad. Ik ben namelijk bang, dat alles dan nog erger wordt.

 2. Ik wil graag de media in en media aandacht voor dit onderwerp. Ik ben 33, moeder van twee gezonde kids (3 en 1,5 jaar), waarvan de vader asperger heeft. Ikzelf ben gezond, maar mijn beide ouders hebben een vorm van autisme. Autisme komt bij beide kanten in de familie voor. Bij de ex – partners kant heeft ook zijn moeder en zus autisme. Bij mijn kant mijn broertje en beide ouders. Hoogst vermoedelijk ook mijn zus, maar dat is lastig te bepalen omdat zij sinds kind af aan een persoonlijkheidsstoornis heeft.
  Ikzelf heb het niet en ben via mijn opleiding (psychologie) en beroepswege zeer vaak gescreend.
  Ik bied mij graag aan voor wetenschappelijk onderzoek, omdat ik weet dat mijn gezin een zeer grote bijdrage kan leveren aan wetenschap m.b.t. o.a. inzicht of en hoeverre autisme genetisch overdraagbaar is.
  Immers, uitgaande van de genetische blauwdruk, zou ik minimaal 50% kans hebben op autisme. Met een asperger – partner zou de kans minimaal 75% moeten zijn per kind. Derhalve hebben beide kinderen geen autisme.
  Mijn familie geschiedenis van moeder zijde is tot 5 generaties geleden in kaart gezet. Dit is een plus bij het onderzoek. Contact met mijn vader heb ik niet (bewust verbroken, omdat hij mijn dagelijks functioneren in de weg stond vanwege zijn dominante karakter).
  Met de familie van de ex – partner heb ik geen contact vanwege vechtscheidingen, i.v.m. agressie, financiële uitbuiting en huiselijk geweld en dat met goedkeuring van zijn familie. Daarnaast wil ik niet met autisme leven. (Ik hou van mijn vrije leven en vreugde en liefdevolle bestaan. Dat past niet in een autistische relatie, waar ik alleen maar mijzelf zou kwijt raken). Wel weet ik dat er een stamboom bestaat van zijn moeders zijde.
  Graag verneem ik spoedig van jullie.

 3. Hallo ik ben een vrouw van 53, 1 jaar geleden heb ik de diagnose ass gekregen.
  Mijn moeder heeft mij nooit begrepen en mij niet de steun gegeven die ik nodig had. Ik ben altijd een makkelijk kind geweest en dacht dat alles aan mij lag. Nu vraagt mijn moeder waarom heb je nooit gezegd dat er je problemen had op school. Ik begrijp niet waarom zij mij niet begrepen heeft ze is notabene iemand die onderwijsbevoegdheid heeft. Ik weet wel dat zij van mij houd maar ook nu gaat ze op dezelfde voet verder als ze altijd heeft gedaan. Ik moet hier wel bij vermelden dat ze al aardig op leeftijd heeft ik kan begrijpen dat het nu moeilijk is om te horen dat je dochter ass diagnose krijgt. Maar blijft een raar gevoel van hoe het vroeger zo heeft kunnen gaan.

  wie herkent dit? Zou mijn moeder misschien kenmerken van ass hebben. Hoe kan het dan nooit tot echte problemen zijn gekomen waarbij het escaleert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s